sunnuntai 12. huhtikuuta 2015


HYVÄÄ HUOMENTA! 

Pitkästä aikaa. Elämä vie mennessään ja iso kasa jakamattomia ruokajuttuja odottaa aikaa näpytellä niitä tänne. Toivottavasti asia järjestyy pian :) 

Haluan yleensä viikonloppuaamuisin jotain muuta aamiaista kuin sitä samaa, mitä arkisin. Mies tykkää ja syö kyllä, mutta muistuttaa aina ettei "he pojan kanssa tarvitse mitään ihmeellistä". No mä tarviin. Jotain ihmeellistä. Lapsi oli vinkunut lettuja jo pitkään, joten toteutin toiveen - tein VEGO-lehden ohjeen mukaan kaura-banaanilettuja ja laitoin agavesiirappia päälle. Innostuneena meni muutama haarukallinen, sitten täysstoppi "mä en tykkää näistä". #kiitollisuus

No aikuiseen makuun ainakin kelpaa, kylkeen Kiusauksessa-blogin mustaherukka-vadelma-banaani-chiahilloa, pannullinen mukillinen kahvia ja Hesari - siitä on sunnuntaiaamu tehty! Kuuntelen samalla kuinka pojat käyvät läpi pikkuato-kassia ja lelulaatikkoa, mitkä säästetään, mitkä lähtee - tästähän voi tulla ihan hyvä päivä ;) 



Kaura-banaaniletut à la VEGO:
 n 15 kpl

3,5 dl soija-, manteli-, tai kauramaitoa
2,5 dl kaurahiutaleita
2 banaania
1 dl jauhoja (tattarijauhoja, kaurajauhoja, täysjyvää tms)
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa

Kaikki ainekset sekaisin ja esim sauvasekoittimella taikinaksi. Klikkaile pannulle sopivan kokoisia (tosi helppo saada hyvän kokoisia ihan deci-mitalla pannulle viskomalla) lettuja ja paista. 

Letut maistuivat mielestäni ehkä jopa, jos mahdollista, vielä paremmilta seuraavana päivänä!
#letut, #vego, #banaani-kauraletut, #aamiainen


Mustaherukka-vadelmahillo-banaani-chiahillon ohjeen löydät yhdestä suosikkiblogeistani, Kiusauksessa: http://www.hs.fi/blogi/kiusauksessa/a1305944534924


#hilloa #kiusauksessa #mustaherukkavadelmabanaanichiahillo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti