lauantai 12. lokakuuta 2013

"Helppous-makusuhde" todella kohdallaan - hyvä Sikke!


Olen huono ihminen-tunnustus, en kestä Sikke Sumaria. Luulen, että se johtuu vuosien takaisesta "Kokkisota"-ohjelmasta, joka muuten olisi ollut vallan viihdyttävä - ellei siellä olisi häärännyt päällepäsmärinä yksi kaikkea kommentoiva nainen. Onneksi sentään Andy McCoy kerran heitti legendaarisen "Älä ämmä epäile." :D

Tosiasia on kuitenkin se, että Sikke tekee hyvää ruokaa. Todella hyvää ruokaa. Olen huomannut seuraavani lumoutuneena "näitä uusia" Ruokaa rakkaudella-ohjelmia, tulostavani Siken ruokaohjeita ja ajattelevani - vitsi tää nainen vaan niinku osaa. Respect. 

Taitaa olla siis aika nöyrtyä ja myöntää ääneen - "in the kitchen - Sikke rules!" :)

Alla Siken "Namasten rapeakuoriset sämpylät" jotka toimii niin aamupalalla, salaatin, pastan tai keitonkin kanssa. Sämpylöiden ns "helppous-makusuhde" on parhaimpia ikinä, ellet ole näitä vielä leiponut, niin tee se nyt!

Namasten rapeakuoriset sämpylät:
http://sikkesumari.blogspot.fi/2013/02/rapeakuorisia-sampyloita-aamuksi.html


Itse taisin laittaa pari desiä spelttijauhoja ja loput sämpyläjauhoja. Jouduin laittamaan osan pakkaseen, mutta vaikka rapeus luonnollisesti tästä kärsi ;) olivat sämpylät myös myöhemmin todella hyviä ja koostumus etenkin edelleen kiinteä mutta pehmeä. Menee siis Top 3-listalle nämä sämpylät...


1 kommentti:

  1. Nam, näitä olen päässyt kylässä maistamaan, ja nyt resepti odottelee, että pääsisin sämpylät itsekin toteuttamaan. Olivat ihan parasta!

    VastaaPoista