enemmän on enemmän |
Kuten huomaatte, sekosin lisukkeissa eikä tuota oliiveista tehtyä III (symboloi siis lapsen ikää) edes erottanut sieltä. Mutta mielestäni nämä minipaprikat (jotka jatkuvasti putoilivat tarjoiluvadilta) olivat aivan mahtttava lisuke tähän ja nerokas oivallus. Taisin olla yksin tämän suhteen ;) En tiedä kuinka moni sen päivän aikana kysyi "Onko se siis salaatti?" :DD
Ohjeen löydät täältä: http://www.valio.fi/reseptit/tzatziki-voileipakakku/
Tästä viisastuneena tein seuraavan kerran eri version. Jätin pois kurkkusalaatin (täysin turha eikä edes sovi tähän??), laitoin puolet enemmän kurkkua, kaprista, valkosipulia - ja lisäksi 200g Patros fetaa. Ensimmäisen version pohja tehtiin REALista ja tämän toisen Reissumies Tummasta. Kumpaankin versioon laitoin koko pussin leipää, sillä muuten pohjasta olisi tullut mielestäni liian ohut. Sekaan ehdottomasti persiljaa!
kakun jauhelihainen pohja. ei vaan ruisleipäinen. |
Molemmat kakut tein muuten agaragarista liivatteen sijaan, joten on sekin tullut testattua - "funkar bra" niin kuin ruotsalaiset sanovat. :) Valion sivuilla tästä ihan erillinen ohjeistus, yllättävä ja hyvä veto heiltä! (peukku)
Toisen koristelun jätin hieman yksinkertaisemmaksi ;) tässähän se:
oma versioni - fetainen voileipäkakku |
Lopputulos: voileipäkakku ei ole lainkaan tylsä tarjoiltava ja nyt niitä täytyy vielä kehitellä lisää :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti