Pataleivän täytyy oikeasti olla maailman helpoin, vaivattomin :) - ns "laiskan leipurin", aina onnistuva leipä. Olen leiponut sitä kymmeniä kertoja, aina maistuu, aina onnistuu. Suuresti kunnioittamani Hesari tarjosi maaliskuussa uutta vivahdetta samaan leipään, laitoin heti taikinan pataan.
Ohjeen löydät täältä: http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/a1427261687642?ref=hs-art-lue-seuraavaksi-2
Aterian saat kasattua jos vielä taiot salaatin kylkeen:
Höyrytä parsaa ja pilko muut tykötarpeet: pinaattia, salaattia, avocadoa, tuoretta minttua. Lado aineksia lautaselle, koristele granaatinomenan siemenillä ja mausta pippurilla, suolalla, sitruunalla ja oliiviöljyllä sekä murusta päälle fetajuustoa. Lopputulos on todella maukas ja kaunis salaatti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti