canneloni be thy name |
Joulukuun Maukas Canneloni
1 pkt canneloneja
Täyte:
3 kourallista kuivattuja mustia torvisieniä (liota sieniä vedessä ainakin muutaman tunnin)
1 ps Quornia (färsiä)
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja (suikaleina/kuutioina)
1 dl persiljasilppua
iso loraus soijakastiketta
mustapippuria
1 rkl paprikajauhetta
1 prk (200g) pehmeää raejuustoa
Kastike:
1 plo paseerattua tomaattia (Biona, luomu)
2 prkia soijakermaa tms
100g raastettua cheddarjuustoa
100g juustoraastetta
50g parmesani/pecorinoraastetta
1 tl suolaa
2 tl juoksevaa hunajaa
Pinnalle: juustoraastetta (pari kourallista)
1. silppua sipuli ja valkosipulit isoiksi paloiksi (eli kynsi noin 6 osaan)
2. huuhtele sienet hyvin ja purista niistä neste, pilko
3. kuullota sipuleita pannulla, lisää sienet ja quornfärsi
4. kaada iso loraus soijakastikella sekaan ja lisää aurinkokuivatut tomaatit
5. mausta mustapippurilla, paprikalla ja lisää persiljasilppu
6. lisää lopuksi raejuusto, sekoita hyvin ja laita sivuun
7. kaada isoon kattilaan paseerattu tomaatti ja soijakermat, kuumenna
8. lisää juustot, sekoita sekoita sekoita
9. lisää suola ja hunaja, sekoita sekoita sekoita
10. juuston ei tarvitse sulaa kunnolla, kunhan kaikki ainekset sekoittuvat hyvin keskenään ja kastike kuumenee
11. sivele uunivuoan pohjalle pensselillä hieman öljyä ja täytä cannelonit, tämä onnistuu helpoiten omin pikku kätösin (vaikka yritinkin sählätä jotain teelusikalla...)
12. aseta cannelonit vierekkäin vuokaan ja kaada kastike päälle
13. ripottele pinnalle juustoraastetta
14. paista 200C asteessa noin 35min
**tästä tulee ISO SATSI josta syö pieni perhe varmaan viikon, sopii myös hyvin pakastamiseen**
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti