torstai 3. huhtikuuta 2014

Oliiviletut lohi-avocado-rucolatäytteellä - naurettavan helppoa



 Hävyttömän helppoa tehdä ns arjen luksusruokaa ja spräädäillä kuvilla sosiaalisessa mediassa, lälläslää, näin meillä vaan syödään, hajotkaa te sinne teidän einesten keskelle! Noloahan tässä on se, että tämän(kin) aterian kokoaminen kesti ehkä kattauksineen (eli lautanen pöydälle) ja letunapaistoineen max 30min. Sitä paitsi aivan uber helppoa.










Letut:

2 kananmunaa
5 dl maitoa tms
2,5 dl sämpyläjauhoja
0,5 tl suolaa
2 rkl rypsiöljyä


1 dl mustia oliiveja hienonnettuina
1dl persiljaa
mustapippuria myllystä

Vatkaa taikina kasaan ja anna turvota noin 30min. Paista letut voissa ja laita sivuun...

...ja täytteeksi esimerkiks avocadoa, graavilohta, rucolaa ja maustamatonta jogurttia! Mausta suolalla ja sitruunamehulla - valmis :)


iltapala tai lounas, kaikki käy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti