keskiviikko 16. huhtikuuta 2014
Jogurttimarinoitua lohta + manteliriisiä
Manteliriisi:
2 rkl manteleita
2 rkl kurpitsansiemeniä
3 rkl öljyä
2 dl riisiä
0,5 tl suolaa
Rouhi mantelit ja paista mantelit ja siemenet öljyssä kattilassa. Lisää riisi ja sen verran vettä että riisi peittyy. Mausta suolalla ja anna porista ilman kantta noin 8 min. Nosta liedeltä, peitä kannella ja anna vetäytyä hetki.
Jogurttimarinoitu lohi:
800g lohifileetä
1 dl silputtua korianteria
1 punainen paprika
2 chiliä
1 punasipuli
2 limetin mehu ja raastettu kuori
1 dl maustamatonta jogurttia
1. Nypi kalasta ruodot ja poista nahka. Kuivaa talouspaperilla ja suikaloi noin 5 cm:n levyisiksi paloiksi.
2. Tee marinadi, eli pilko kaikki mahdollinen ja yhdistä kulhossa. Laita lohi kylmään marinoitumaan vähintään tunniksi.
3. Pyörittele jauhoissa ja paista kummaltakin puolelta 3 min. Tarjoa manteliriisin kanssa.
Tunnisteet:
illallinen,
jogurttimarinoitu lohi,
kalaruoka,
lounas,
manteliriisi
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti