Ajattelin hieman tyhjentää kaappeja ja pakastinta näin ennen lomaa. Tuli hieman erilainen makaronilaatikko ja sitä tuli PALJON!
1l vettä
1 rkl merisuolaa
1 pussi (400g) täysjyvämakaroneja
4 valkosipulinkynttä
2 sipulia
1 chili
3 dl soijarouhetta
650g härkäpapuja
1 ps pakastepinaattia
4 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
150g paistettua halloumia
1,5 pkt mozzarellaa
1 l kauramaito-kermasekoitusta (laita mitä kaapista löytyy)
2 kananmunaa
Iso loraus soijakastiketta
1 rkl paprikajauhetta
0,5 tl muskottipähkinää
1 rkl yrttisekoitusta
Mustapippuria
- Keitä vesi kiehuvaksi, lisää suola ja makaronit – keitä noin 8 min
- Kuori ja silppua sipulit, sekä pilko chili
- Liota soijarouhetta noin 10min vedessä (niin että rouhe peittyy)
- Paista sipuleita ja chiliä pannulla
- Puristele soijarouheesta vesi pois esim siivilässä, lisää pannulle ja paista
- Mausta ja maista!
- Lisää pannulle pinaatit ja härkäpavut
- Laita keitetty makaroni isoon kulhoon, lisää tomaatit ja halloumit
- Lisää kulhoon pannusekoitus, sekoita kaikki
- Vatkaa hieman kananmunia, lisää sekaan maito/kerma
- Laita kulhon sisältö isoon vuokaan ja revi mozzarellaa päälle
- Kaada maito-kerma-munaseos päälle ja paista uunissa 200C yhteensä noin 50-60min
- Noin 20-30min jälkeen laita vuoan päälle folio ja jatka paistamista
epätasaisesti ruskistunut laatikko
Lisäksi teki mieli kasari-salaattia: tomaatti-basilika-mozzarella, joten sitä kylkeen! Päälle suolaa, pippuria, sitruunaa, balsamicoa ja hyvää oliiviöljyä.
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti