maanantai 1. heinäkuuta 2013

"Jotain naminami-pakkopositiivisuutta"

Hah! Ja pah! "Valeäiti" - tuo ällöpositiivisuuden keulahahmo ja suunnannäyttäjä - haastoi tämän takapuoleen ammutun kertomaan tämän hetken 11 iloista asiaa - eli Ruben Stillerin sanoin jakamaan "Jotain naminami-pakkopositiivisuutta" :D

Eli tämä poustaus ei nyt sitten koske ruokaa, that edible food, the food you eat (Erykah Badu), vaan 11 Iloista Asiaa - Parasta juuri nyt!

1. Juoksemisen ilo on löytynyt: eli se iiiihanaa tunne kun juoksu kulkee ja askel on kevyt. En yllättäen saanut tänäkään talvena ostettua talvijuoksulenkkareita ja kävin ehkä tasan 3 krt juoksemassa matolla à la Biggest Loser. Juoksukunto on siis keväisin ihan sukka [= surkea, sanaa käyttävät ilmeisesti nykypäivän esiteinarit] ja N10:iä jänskättiin taas kauhunsekaisin tuntein - treenejä kun oli alla ehkä joku 5. Sittemmin on alkanut juoksu jälleen sujumaan (mitä nyt polveen välillä sattuu ja nilkka kipeä) ja nyt sujuu sekä pidemmät lenkit ja intervallit :) Tekisi mieli huutaa kuin PMMP: ***** JEE!!! :D


tädit sunnuntai-lenkillä

2. Astangajoogaa kesällä: ja sielu lepää. Joogaa laiturilla, laineiden liplattaessa, kohti Nirvanaa.

OM
Vandee gurunaam caranaaravindee
sandarisita svaatma sukhaava boodhee
nih sreeyasee jaangalikaayamaanee
samsaara haalaahala moohasaantyai
aabaahu purusaakaaram
sankhacakraasi dhaarinam
sahasra sirasam sveetam
pranamaami patanjalim
OM


3. Uudet jäätelöelämykset: tarviiko tätä edes selitellä? Parasta juuri nyt: 3 Kaverin jädet ja vielä maistamatta oleva Fazerina-irtojäde, olen jo täysin vakuuttunut sen toimivuudesta. NAM.4. Mustikat ovat kypsyneet: keräsin mökin tontilta eilen 2L, sisäinen Marttani hihkuu innosta ja riemusta :) 5. Mansikat ovat parhaimmillaan: aion ahtaa itseni täyteen mansikoita ja myös hoitaa pakastus-rumban pois alta tällä viikolla (sisäinen Martta hihkuu taas). 
6. Tulevana viikonloppuna häät: eli saa pukeutua tytöksi. :) Mekkoa päälle, fleda kondikseen ja lilat luomille - tanssijalkaa vipattaa jo!

7. Päiväkoti suljettu: lapsi hoidossa isovanhemmilla. No words needed.

8. Monen uuden ruokaohjeen löytyminen ja ruoka/leivonta-lehtien himo-shoppailu: kuin lapsi karkkikaupassa hän ahmii silmillään kauppojen lehtitelineitä, "olisiko täällä joku vielä mitä en ole vielä hommannut....hhmmm... skannn skannnn..."

9. Ihana Lapsi, Hyvä Mies: unohtuu aina välillä nämä Elämäni Parhaat Asiat :)10. Valeäidiltä kopsattu "Turvaverkostot, hyvät unet ja terveet päivät": what can I say. Meillä on ehkä maailman paras turvaverkosto, nykyisin saa jopa nukkua öisin ja koska on kesä, toivotaan, että lapsi pysyy terveenä. Hallelujah!

11. Last but not least: 9 aamua KESÄLOMAAN. No further explinations needed.


Terkkuja Valeäidille, näitä ei tarvinnut edes synnyttää 36h :D And I DID make it to 11 - KJÄH KJÄH :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti