maanantai 10. helmikuuta 2014

Kaura-suklaacookies

 Tässä todella helpot, nopeat ja maukkaat keksit!



 
Kaura-suklaakeksit:

100g tummaa suklaata
50g hasselpähkinöitä
2 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
100 voita
1 dl fariinisokeria
1 kananmuna


1. rouhi hyvällä veitsellä suklaa ja pähkinät, sekoita kuivat aineet sekä suklaa ja pähkinät keskenään
2. vaahdota pehmeä voi ja fariinisokeri, vatkaa joukkoon kananmuna
3. lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi
4. muotoile noin 20cm: pituinen ja 6cm:n paksuinen tanko
5. leikkaa terävällä veitsellä reilun sentin paksuisia viipaleita ja nosta ne pellille
6. paista 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 12 min, kunnes keksit saavat hieman väriä
7. anna keksien jäähtyä ja hieman kovettua pellillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti