sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Suklainen taatelikakku nappisuoritus-kuorrutteella

enemmän on enemmän

Suklainen taatelikakku:

250g kuivattuja taateleita
100g tummaa suklaata
1 dl fariinisokeria
0,5 dl taloussokeria
2 dl vettä
1 dl kermaa
200g voita
2 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (pyöreä, tasapohjainen). Pilko taatelit pieniksi paloiksi ja rouhi suklaa.  Mittaa kattilaan taatelit, sokerit ja vesi - keitä hiljalleen 15min välillä sekoittaen.

Soseuta kuuma seos sauvasekoittimella ja lisää voi sekaan sulamaan. Jäähdytä seos ja lisää kerma. Vatkaa munat joukkoon vatkaimella. Yhdistä kuiva-aineet ja sekoita taikinaan, kääntele suklaarouhe taikinaan. Kaada vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 50min.

Jäähdytä ja kumoa vuoasta. Anna vetäytyä hyvin peitettynä 1-2 päivää ennen tarjoamista.

Tee kuorrute, ohje löytyy täältä:
http://www.passionforbaking.com/blog/2012/01/01/dark-chocolate-cheese-frosting/ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti