enemmän on enemmän |
Suklainen taatelikakku:
250g kuivattuja taateleita
100g tummaa suklaata
1 dl fariinisokeria
0,5 dl taloussokeria
2 dl vettä
1 dl kermaa
200g voita
2 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (pyöreä, tasapohjainen). Pilko taatelit pieniksi paloiksi ja rouhi suklaa. Mittaa kattilaan taatelit, sokerit ja vesi - keitä hiljalleen 15min välillä sekoittaen.
Soseuta kuuma seos sauvasekoittimella ja lisää voi sekaan sulamaan. Jäähdytä seos ja lisää kerma. Vatkaa munat joukkoon vatkaimella. Yhdistä kuiva-aineet ja sekoita taikinaan, kääntele suklaarouhe taikinaan. Kaada vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 50min.
Jäähdytä ja kumoa vuoasta. Anna vetäytyä hyvin peitettynä 1-2 päivää ennen tarjoamista.
Tee kuorrute, ohje löytyy täältä:
http://www.passionforbaking.com/blog/2012/01/01/dark-chocolate-cheese-frosting/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti