Vuohenjuusto-vesikrassipasta
100g vuohenjuustoa (ja älkää ostako niitä minipötköjä, niissä ei ole sitä juustoa edes nimeksi.)
200g kivettömiä vihreitä viinirypäleitä
1 rasia vesikrassia/Luomuviljelijä Laurikaisen ;) "Veikeän VEHNÄINEN -Silmusalaatti"a
3 kevätsipulia
2 appelsiinia
400g pastaa (kuvassa testissä gluteenitonta tricolor-pastaa, mutta mikä-tahansa-penne käy)
0,5 dl oliiviöljyä
suolaa, pippuria
- poista juuston kuori, murskaa, laita kulhoon
- raasta appelsiinin kuori, purista hedelmän mehu kulhoon
- lisää hienonnettu kevätsipuli, vesikrassi, puolitetut viinirypäleet ja öljy
- keitä pasta, valuta ja sekoita kulhossa edellä mainittujen kanssa
- mausta suolalla ja pippurilla
![]() |
Vanhalla kännyllä otettu huono kuva :) |
**Huom! Ilman Hesarin Ruokatorstaita ei ole Torstaita, aivan kuten ilman NYT-liitettä ei ole Perjantaita.
Ohjeessa vihreitä viinirypäleitä ja penneä, sulla tummia rypäleitä ja fusillia. Selkeesti blogi, jossa ei turhaan nipotella, joten taitaa "joutua" seurailemaan ja ehkä kokeilemaankin jotain pennepastaa, vai fusillia, vai oisko hurja ja laittais omaan vaikka farfallea ;D
VastaaPoistaJess!:D Kiitos kommentista, hyvä huomata, että kannattaa tarkistaa mitä on kuvassa käyttänyt kun sen lisää vasta tekstin jälkeen. Opin siis jälleen jotain uutta blogimaailmasta :)
VastaaPoistaVihreät rypäleet kopsasin ohjeesta, mutta käytin nähtävästi tummia - sinänsä ei väliä mitä käyttää. Itse laittaisin niitä jotka sattui olemaan halvempia. Ohjeessa oli "pasta", ja käytin gluteenitonta fusilia testimielessä, toimi ihan hyvin.
Tervetuloa seurailemaan sekoilujani Laura! :)