Parmesan tofu:
1 dl maustettuja korppujauhoja
5 rkl raastettua parmesania
2 tl kuivattua oreganoa
0,5 dl kuivattua basilikaa
suolaa, pippuria
1 pkt maustamatonta tofua
2 rkl öljyä
1 prk tomaattimurskaa
3 hienonnettua valkosipulinkynttä
125g mozzarellaa
- sekoita kulhossa korppujauhot, puolet parmesanista, oregano, suolaa ja pippuria
- leikkaa tofu siivuiksi pitkittäin ja kasta vedessä (esim heitä kulhoon jossa on vettä)
- pyörittele tofuviipaleita korppujauho-seoksessa niin, että ne peittyvät hyvin
- paista tofuja molemmin puolin, ripottele päälle öljyä, käännä
- yhdistä tomaattimurska, basilika, valkosipuli ja loput oreganot
- levitä ohut kerros kastiketta uunivuoan pohjalle, laita tofuviipaleet päälle
- lusikoi loput kastikkeesta näiden päälle
- kuorruta mozzarellalla ja lopulla parmesanilla
- paista uunissa 200c noin 20min
Tarjoile esim bulgurin (kuvassa) tai täysjyvä tms riisin kanssa. Törkeen hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti