keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Ja illalla syödään parmesani tofua

Tämä uusi suosikki löytyi aikoja sitten Alpro-tofupaketista. Tein joitain muutoksia, mutta periaatteessa ohje on sama.

Parmesan tofu:

1 dl maustettuja korppujauhoja
5 rkl raastettua parmesania
2 tl kuivattua oreganoa
0,5 dl kuivattua basilikaa
suolaa, pippuria
1 pkt maustamatonta tofua
2 rkl öljyä
1 prk tomaattimurskaa
3 hienonnettua valkosipulinkynttä
125g mozzarellaa


  • sekoita kulhossa korppujauhot, puolet parmesanista, oregano, suolaa ja pippuria
  • leikkaa tofu siivuiksi pitkittäin ja kasta vedessä (esim heitä kulhoon jossa on vettä)
  • pyörittele tofuviipaleita korppujauho-seoksessa niin, että ne peittyvät hyvin
  • paista tofuja molemmin puolin, ripottele päälle öljyä, käännä
  • yhdistä tomaattimurska, basilika, valkosipuli ja loput oreganot
  • levitä ohut kerros kastiketta uunivuoan pohjalle, laita tofuviipaleet päälle
  • lusikoi loput kastikkeesta näiden päälle
  • kuorruta mozzarellalla ja lopulla parmesanilla
  • paista uunissa 200c noin 20min

Tarjoile esim bulgurin (kuvassa) tai täysjyvä tms riisin kanssa. Törkeen hyvää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti